Личен бранд


Личен бранд Създаването на Вашия личен бранд започва от определяне на вашата цел и внимателно формулиране на вашите ценности, страсти, лични и професионални качества. Вашият личен и професионален успех трябва да се гради върху визията ви за това, което ви прави щастливи и какви цели сте си поставили в живота.
След това трябва да изградите силното си онлайн присъствие, като то трябва да следва вашите ценности и цели.
Ние ще добавим стойност като ви помогнем да:
- анализирате текущата си онлайн репутация, организирате начина, по който светът ви открива и се свързва с вас: имейли, съобщения и др.
- засилите присъствието си в социалните мрежи, като Facebook, Twitter, Pinterest и YouTube.
- създадете и / или подобрите профила си в LinkedIn. С над 175 милиона членове по целия свят, LinkedIn е най-големият сайт за професионални контакти. Вашата снимка, послание и автобиография наистина имат значение за представянето ви в корпоративния свят.
- напишете своя „elevator pitch“ – ясно, специфично и добре формулирано представяне на вас, като професионалист, с дължина от 60 секунди или по-малко.
След като изградите своя личен бранд и го популяризирате онлайн правилно, ще можете успешно да преследвате своя професионален и личен успех. Ние ще се погрижим това да стане лесно и резултатът да е гарантиран успех.

Партньори