Хепинес Академи


Хепинес Академи Какви са характеристиките на един щастлив живот?

Това със сигурност е един от най-често задаваните и най-важни въпроси в живота ни, още от времето на нашите предци.

Буда се отказва от царството си в търсене на щастие. Много гръцки философи (от Аристотел до Епикур; от Платон до Сократ) имат свои собствени възгледи за това, което е необходимо, за да бъдем щастливи.

И, разбира се, ние всички имаме собствени теории за щастието.

Но колко валидни са нашите теории?

До скоро, можехме да търсим отговорите само в разговори с духовни водачи.

Или, ако имаме късмет, бихте могли обсъждаме тези теми на разговори с приятели и семейството ни, късно вечер (най-вероятно придружени с голямо количество алкохол).

За щастие, всичко се е променило сега. През последните 10-15 години учените обстойно изследват темата за щастието и вече имаме една по-добра научна представа какво ни е необходимо, за да имаме щастлив живот.

Темите и съдържанието на курсовете в Хепинес Академи  съчетават познанията и последните открития в съвременни научни области, в това число психология, невронаука и теория на поведенческите решения. Целта ни е да предложим изпробвана и практична рецепта за водене на живот, изпълнен със смисъл и щастие.

По уникален и същевременно практичен начин обучителните програми в Хепинес Академи ще Ви помогнат да повишите нивото си щастие и да подобрите качеството на живота си, като откривате и го изпълвате с повече смисъл и удовлетвореност .

Силата на позитивното мислене, което силно влияе на нивото на щастието ни, определя и нашия успех, както в личен, така и професионален план. То може да засили нашата креативност, да подобри комуникацията ни, да повиши ефективността ни и да ни донесе повече успех.

Щастието е заразно! Нашето собствено щастие ще се разпространи сред околните и това ще спомогне за значително подобряване на средата в нашето семейство и на работното ни място.

Научно доказано е, че ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА:
• имат по-силен имунитет и по-здрав сън;
• живеят по-дълго;
• са 3 пъти по-изобретателни;
• са по-успешни с 37%.

Партньори